Blinit hummeritäytteellä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Blinit hummeritäytteellä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Juhlavat hummeripäällysteiset blinit sopivat vuodenvaihteen juhlistamiseen täydellisesti! Katso maukas ohje!

Ainesosat

45 min
4

annosta

Blinit   
25 g hiivaa
 dl maitoa
3 dl tattarijauhoja
2 dl vehnäjauhoja
 kananmunaa
 dl kermaviiliä
 kananmunan valkuaista
  voita
  suolaa ja mustapippuria
Hummeritäyte   
 hummeria, keitettynä
2 rkl varsiselleriä, kuutioituna
1 rkl salottisipulia, hienonnettuna
1 rkl sitruunamehua
  Tabascoa
3 rkl crème fraichea

Valmistus

Blinit

  1. Murenna hiiva kulhoon.
  2. Lämmitä maito 37 asteiseksi, sekoita lämmin maito hiivan joukkoon, kunnes hiiva on liuennut maitoon.
  3. Lisää kulhoon tattarijauhot, vehnäjauhot ja kaksi kananmunaa. Sekoita. Peitä astia pyyhkeellä ja anna kohota huoneenlämmössä noin tunti.
  4. Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Lisää valkuaisvaahto ja kermaviili kohotetun taikinan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Paista voissa pieniä blinejä ja tarjoile ne lämpimänä.

 

Hummeritäyte

  1. Kuori ja pilko hummerit pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita kaikki ainesosat kulhossa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi lisää Tabascoa. Nauti blinien kanssa!

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi