Kampasimpukkavartaat, ”Clam chowder”

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kampasimpukkavartaat, ”Clam chowder” -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Clam chowder -keitto tarjoillaan mehukkaiden kampasimpukkavartaiden kanssa. Keitossa maistuvat herkulliset juurekset

Ainesosat

4

annosta

16 kpl kampasimpukoita
1 rkl voita
1 kpl keltasipulia
2 kpl varsiselleriä
1 kpl isoja porkkanoita
2 kpl isoja perunoita
3 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
5 dl vettä
2 dl kermaa
2 kpl kuorittuja, kokonaisia tomaatteja
  persiljaa
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna kaikki kasvikset tomaatteja lukuunottamatta. 
  2. Sulata nokare voita kattilassa ja kuullota sipuli, varsiselleri, porkkana ja peruna.
  3. Lisää fondi, kerma ja mausteet. Keitä hiljalleen 20 minuuttia ja pidä keitto lämpimänä. 
  4. Kalttaa ja kuori tomaatit.
  5. Lohko tomaatit ja lisää keittoon. 
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  7. Sivele simpukoille öljyä ja laita vartaaseen. (Muista poistaa simpukoista lihasjänteet ja -kiinnikkeet.)
  8. Suolaa ja pippuroi, paista kuumalla pannulla. 
  9. Lisää ruokalusikallinen voita. 
  10. Paista enintään 1 min. molemmin puolin. Keskusta saa olla mielellään hieman raaka, jolloin simpukat ovat erittäin mehukkaita ja hyviä. 
  11. Ripottele hieman pilkottua persiljaa keittoon ennen tarjoamista. Tarjoa yhdessä vastapaistettujen kampasimpukoiden kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi