Sadonkorjuusilli

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sadonkorjuusilli -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Syksyn silli kasataan lasipurkkiin vuorotellen rapeiden vihannesten kanssa ja peitetään lopuksi 1- -  mausteliemellä. Viimeistele Kasvisfondilla!

Ainesosat

4

annosta

  1-2-3 mausteliemi
1 dl väkiviinaetikkaa, 10 %
2 dl sokeria
3 dl vettä
 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
  Muut ainekset
 kpl porkkanoita
 kpl kurkkua
1 kpl kyssäkaalia
 kpl purjoa
200 g sillifileitä, valutettuja (säilyke)

Valmistus

  1. Viipaloi kasvikset ohueksi mandoliinilla tai veitsellä.
  2. Keitä 1-2-3 mausteliemi fondilla maustettuna, anna kiehua 3 min. Anna liemen jäähtyä.
  3. Laita kasvikset liemeen.
  4. Paloittele silli ja laita silliä sekä kasviksia vuorotellen lasitölkkiin.
  5. Kaada lientä niin paljon päälle, että kaikki ainekset peittyvät. Anna maustua 1-2 vuorokautta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
30 min valmistelu
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi