Graavilohipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Graavilohipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Graavilohipasta on herkullisen nopeasti valmistuva arkipasta. Juhlista ylijäänyt lohi kannattaa käyttää tähän reseptiin!

Ainesosat

20
4

annosta

4 annosta keitettyä pastaa
200 g graavilohta
1 nippu tuoretta pinaattia
2 dl crème fraichea
1 dl kermaa
1 rkl Touch of Taste Kalafondia
 tl sitruunamehua
1 nippu tilliä, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria
  
  

Valmistus

  1. Hienonna lohi. Lisää hienonnettu lohi, kerma, fondi, crème fraiche, pinaatti ja keitetty pasta kattilaan. Kuumenna muutama minuutti.
  2. Lisää tilli. Mausta sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi