Graavilohipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Graavilohipasta on herkullisen nopeasti valmistuva arkipasta, joka maustetaan sitruunalla, tillillä ja Kalafondilla. Juhlista ylijäänyt graavilohi kannattaa käyttää tähän reseptiin!

Graavilohipasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Graavilohipasta

Ainesosat

20 min
4

annosta

4 annosta keitettyä pastaa
200 g graavilohta
1 nippu tuoretta pinaattia
2 dl crème fraichea
1 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1.5 tl sitruunamehua
1 nippu tilliä, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Hienonna lohi. Lisää hienonnettu lohi, kerma, fondi, crème fraiche, pinaatti ja keitetty pasta kattilaan. Kuumenna muutama minuutti.
  2. Lisää tilli. Mausta sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (2)
2.0/5
Noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi