Saariston kalapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Saariston kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Saariston kalapadassa maistuu tilli

Ainesosat

15
4

annosta

250 g lohifileetä
200 g turskafileetä
 purjosipulia
 keskikokoista perunaa
3 rkl rypsiöljyä
4 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
 rkl Touch of Taste Kalafondia
8 dl täysmaitoa
2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
  suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
  2. Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
  3. Kuullota purjoa ja perunoita muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
  4. Lisää kuutioitu kala ja kiehauta keitto. Siirrä keitto sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Viimeistele tuoreella tillillä!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi