Risotto ravuilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Rapurisottoon suosittelemme Bong Touch of Taste Kanafondia, jolla saat ruokaan entistä täyteläisemmän maun.
Risotto ravuilla

Ainesosat

60
4

annosta

2 rkl rypsiöljyä
2 kpl salottisipulia
3 dl risottoriisiä esim. arborio tai carnaroli
2 dl valkoviiniä, kuivaa
8 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 dl Västerbottensost -juustoa, raastettuna
2 rkl voita
2 dl ravunpyrstöjä, kuorittuna
4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja, suikaloituna
  mustapippuria, vastajauhettu

Valmistus

  1. Kuumenna öljy kattilassa, kuullota sipulia hetken.
  2. Sekoita joukkoon riisi ja kuullota vielä muutama minuutti.
  3. Kaada joukkoon viini ja anna kiehua kunnes neste on haihtunut.
  4. Keitä vesi ja fondi toisessa kattilassa ja pidä lämpimänä.
  5. Kaada lämmin vesi-fondi seos vähän kerrallaan riisin joukkoon.
  6. Anna kiehua kunnes riisi on pehmeää ja risotto on tasaisen kermainen.
  7. Sekoita joukkoon juusto, voi, tomaatit ja ravut.
  8. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.
  9. Annostele risotto lautasille ja laita heti tarjolle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi