Ruokaisat laskiaispullat lohitäytteellä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Laskiaispullien ei todellakaan tarvitse olla vain makeita! Tässä versiossa lämminsavulohi yhdistyy smetanaan, piparjuureen, tilliin ja kalafondiin. Lopuksi pullat viimeistellään hienonnetulla kurkulla ja smetanavaahdolla!

Ruokaisat laskiaispullat lohitäytteellä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Ruokaisat laskiaispullat lohitäytteellä

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

 laskiaispullaa (valmiita tai itse tehtyjä)
150 g lämminsavulohta
0.5  punasipuli, hienonnettuna
2 dl smetanaa
2 rkl piparjuurta, raastettuna
2 rkl tilliä, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
100 g kurkkua, hienonnettuna
  Tomusokeria

Valmistus

  1. Sekoita lohi, punasipuli, 0,5 dl smetanaa, piparjuuri, tilli ja kalafondi tasaiseksi tahnaksi.
  2. Vatkaa loput smetanasta sähkövatkaimella kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita seos pursotinpussiin.
  3. Leikkaa laskiaispullat kahtia, kaiverra hieman sisustaa alemman puolikkaan keskeltä ja täytä lohiseoksella. Ripottele päälle hieman hienonnettua kurkkua. Pursota smetanaa täytteen päälle ja aseta pullakansi päälle.
  4. Ripottele pinnalle hieman tomusokeria ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi