Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Syksyinen Riista-Wallenberg syntyy hirven jauhelihasta ja maustetaan Touch of Taste Riistafondilla. Tarjoile voissa paistettujen kantarellien kanssa!

Ainesosat

4

annosta

600 g hirvenjauhelihaa
4 kpl kananmunan keltuaisia
 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
 valkopippureita, murskattuna
2 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
TARJOILEMISEEN   
  perunamuusia
  puolukkasurvosta
  tuoreita kantarelleja
  

Valmistus

  1. Laita jauheliha, keltuaiset, suola, mausteet ja fondi yleiskoneeseen ja aja noin 1/2 min, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet.
  2. Poista jauhelihamassa nuolijalla kulhon reunoilta, lisää sitten kerma ja aja vielä 10-15 sekuntia.
  3. Muotoile pihveiksi ja kääntele korppujauhoissa. 
  4. Paista pihvit pannulla voissa hiljalleen kypsiksi. 

Tarjoa perunamuusin, soseutettujen puolukoiden ja voissa paistettujen kantarellien kanssa. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

60 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
100
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi