Riistahampurilaiset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Riistahampurilaisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Maukkaat riistahampurilaiset tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja herkullisen BBQ-kastikkeen kanssa. Nauti bataattiranskanperunoiden kanssa!

Ainesosat

4

annosta

600 g riistajauhelihaa
1 dl paahdettua sipulia
1 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
 hyvälaatuista juustoa
2 dl pikkelöityä punasipulia (kts. resepti alla)
  kasviksia, esim. lehtisalaattia ja tomaattia
  hampurilaissämpylöitä
  BBQ-kastiketta (kts. resepti alla)
  bataattiranskanperunoita (kts. resepti alla)
Pikkelöity punasipuli   
 pientä punasipulia, siivutettuna
3 rkl limemehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
Bataattiranskanperunat   
 bataattia
  perunajauhoja
  öljyä
BBQ-kastike   
2 dl sipulia, hienonnettuna
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl savupaprikajauhetta
2 tl chilijauhetta
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl fariinisokeria
2 rkl balsamietikkaa
6 dl hyvälaatuista tomaattimurskaa

Valmistus

  1. Mausta jauheliha sipulilla, fondilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Muotoile jauhelihamassasta neljä tiivistä hampurilaispihviä.
  3. Paista jauhelihapihvejä grillissä, paistinpannulla tai uunissa.
  4. Lisää pihvien päälle juustosiivut, jotta ne sulavat hieman.
  5. Paahda hampurilaissämpylät. Kasaa hampurilaiset lisäämällä pihvit, kasvikset, pikkelöidyt punasipulit ja BBQ-kastike. Tarjoile bataattiranskanperunoiden ja BBQ-kastikkeen kanssa!

Pikkelöity punasipuli

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua vähintään 10 min.

Bataattiranskanperunat

  1. Kuori ja pilko bataatti sopivan kokoisiksi viipaleiksi.
  2. Pyöritä viipaleet perunajauhoissa, karista ylimääräinen jauho pois.
  3. Laita bataattiviipaleet uunivuokaan ja ripottele päälle öljy.
  4. Paista uunissa 180 asteessa 15-20 min, kunnes bataatit ovat pehmeitä ja rapeita.

BBQ-kastike

  1. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipulia, valkosipulia ja mausteita muutama minuutti.
  2. Lisää loput ainesosat ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
  3. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi