Liharagu riistasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
100
4
annosta
800 g riistaa kuutioituna
150 g porsaan savukylkeä
2 palsternakkaa
2 pientä keltaista sipulia
1 rkl tomaattipyreetä
2 rkl vehnäjauhoa
rkl Touch of Taste Vasikanfondia
4 dl punaviiniä
15 hillosipulia, valutettuna
tuoretta timjamia ja rosmariinia
Tarjoiluun
keitettyjä perunoita, bulguria tai riisiä
Valmistus
Pilko sipuli lohkoiksi, siivuta savukylki ja kuutioi palsternakka. Kuumenna suuri pata, lisää savukylki. Lisää riistakuutiot, kun savukyljestä on irronnut hieman rasvaa. Ruskista kuumalla lämmöllä.
Lisää palsternakka, sipuli, hillosipulit ja tomaattipyree. Ruskista muutama minuutti sekoittaen.
Ripottele joukkoon vehnäjauho, sekoita, lisää punaviini, 4 dl vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 1,5 tuntia. Ruoka on valmis, kun liha on mureaa ja kastike maistuu herkulliselle.
Tarjoile keitettyjen perunoiden, bulgurin tai riisin kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.