Liharagu riistasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Liharagu riistasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Riistasta ja porsaan savukyljestä valmistettu liharagu on viikonloppuruokaa parhaimmillaan. Hitaasti haudutettu ragu maustetaan punaviinillä.

Ainesosat

100
4

annosta

800 g riistaa kuutioituna
150 g porsaan savukylkeä
 palsternakkaa
 pientä keltaista sipulia
1 rkl tomaattipyreetä
2 rkl vehnäjauhoa
 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
4 dl punaviiniä
15  hillosipulia, valutettuna
  tuoretta timjamia ja rosmariinia
Tarjoiluun   
  keitettyjä perunoita, bulguria tai riisiä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Pilko sipuli lohkoiksi, siivuta savukylki ja kuutioi palsternakka. Kuumenna suuri pata, lisää savukylki. Lisää riistakuutiot, kun savukyljestä on irronnut hieman rasvaa. Ruskista kuumalla lämmöllä.
  2. Lisää palsternakka, sipuli, hillosipulit ja tomaattipyree. Ruskista muutama minuutti sekoittaen.
  3. Ripottele joukkoon vehnäjauho, sekoita, lisää punaviini, 4 dl vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 1,5 tuntia. Ruoka on valmis, kun liha on mureaa ja kastike maistuu herkulliselle.
  4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, bulgurin tai riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
90
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi