annosta
1.Sekoita keltuaiset, Touch of Taste Kasvisfondi, perunajauhot, sinappi sekä puolet korppujauhoista seokseksi. Anna seoksen maustua 10 min.
2.Poista verkko kypsän kinkun päältä, poista ylimääräinen rasva ja pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.
3.Ripottele hieman perunajauhoja niihin kohtiin, joihin haluat kuorrutuksen tarttuvan.
4.Levitä kuorrutus kinkun pintaan ja painele se kinkun pintaan kiinni huolellisesti. Sirottele päälle loput korppujauhoista.
5.Paista kuorrutettua kinkkua uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on kullanruskea.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.