Villisian kinkku

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Villisian kinkun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Katkarapu-ceviche  |Touch of Taste Dijonsilli  |Touch of Taste Friteerattu sormisyötävä  |Touch of Taste Jouluinen salaatti  |Touch of Taste Kasvissyöjän Janssonin kiusaus  |Touch of Taste Mausteinen joulukurpitsa  |Touch of Taste Paahdettu marenkikakku sitruunakermalla  |Touch of Taste Paahdetut punajuuret fetalla  |Touch of Taste Riistafileetä parmesankreemillä  |Touch of Taste Villisian kinkku

Ainesosat

20

annosta

 kypsä villisian kinkku noin 1.5-2 kg
Kuorrutus:   
 kananmunan keltuaista
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl perunajauhoja
1 dl makeaa ja vahvaa sinappia
1 dl korppujauhoja
  

Valmistus

1.Sekoita keltuaiset, Touch of Taste Kasvisfondi, perunajauhot, sinappi sekä puolet korppujauhoista seokseksi. Anna seoksen maustua 10 min.
2.Poista verkko kypsän kinkun päältä, poista ylimääräinen rasva ja pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.
3.Ripottele hieman perunajauhoja niihin kohtiin, joihin haluat kuorrutuksen tarttuvan.
4.Levitä kuorrutus kinkun pintaan ja painele se kinkun pintaan kiinni huolellisesti. Sirottele päälle loput korppujauhoista.
5.Paista kuorrutettua kinkkua uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kuorrutus on kullanruskea.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
300
arvosana (1)
5.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi