Riista, Pataruoka

Liharagu riistasta

Liharagu riistasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    100 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g riistaa, kuutioituna
    • 150 g porsaan savukylkeä
    • 2 palsternakkaa
    • 2 pientä keltaista sipulia
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 2 rkl vehnäjauhoa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 4 dl punaviiniä
    • 15 hillosipulia, valutettuna
    • Muutama oksa tuoretta timjamia ja rosmariinia
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita, bulguria tai riisiä

    Valmistus

    1. Pilko sipuli lohkoiksi, siivuta savukylki ja kuutioi palsternakka. Kuumenna suuri pata, lisää savukylki. Lisää riistakuutiot, kun savukyljestä on irronnut hieman rasvaa. Ruskista kuumalla lämmöllä.
    2. Lisää palsternakka, sipuli, hillosipulit ja tomaattipyree. Ruskista muutama minuutti sekoittaen.
    3. Ripottele joukkoon vehnäjauho, sekoita, lisää punaviini, 4 dl vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 1,5 tuntia. Ruoka on valmis, kun liha on mureaa ja kastike maistuu herkulliselle.
    4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, bulgurin tai riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET