Touch of Larb moo

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Touch of Larb moo -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Larb moo -salaatti on yksi suosituimpia thai-ruokia. Mausta porsaan jauheliha kalakastikkeella

Ainesosat

25
4

annosta

500 g porsaan jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl kuivattua chilirouhetta
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
1 rkl kalakastiketta
1 rkl limemehua
1 rkl sokeria
1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  yrttejä hienonnettuna, esim. tuoretta minttua, korianteria ja persiljaa
  rapeita salaatinlehtiä
  maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä, hienonnettuna
  
  
  
  

Valmistus

  1. Siivuta salottisipuli ja murskaa valkosipuli.
  2. Kuumenna wok- tai paistinpannu, lisää öljy ja paista sipulia, valkosipulia ja chiliä pannulla muutaman sekunnin ajan.
  3. Lisää joukkoon liha ja paista muutama minuutti kuumalla pannulla.
  4. Mausta kalakastikkeella, limemehulla, sokerilla ja yrteillä. Viimeistele maku ToT Asian Red and Hot -fondilla ja lisää 1 dl vettä, ja anna kiehua kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.
  5. Lusikoi maustettu liha rapeille salaatinlehdille ja ripottele päälle murskattuja maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi