Pinsa tomaatilla, mozzarellalla ja Parman kinkulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinsa on täydellinen ”pikaruoka”! Tässä olemme pistäneet pinsa päälle tomaattikastiketta, joka on saa ekstra touchin salottisipulifondista, mozzarellaa ja parmesaania. Kun se on kypsä, nostele päälle Parman kinkkua ja tuoretta basilikaa. Nauttia!

Pinsa tomaatilla, mozzarellalla ja Parman kinkulla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Pinsa tomaatilla, mozzarellalla ja Parman kinkulla

Ainesosat

20 minuuttia
4

annosta

4 kpl pinsa leipää tai vaihtoehtoisesti valmista pinsa jauhoista, pakkauksen ohjeen mukaan
2 dl pizzakastiketta, valmiina tai kotitekoisena
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 kpl mozzarellaa
2 rkl oliiviöljyä
2 dl Parmesaania karkeasti raastettuna
8 viipaletta Parman kinkkua
1 nippu basilikaa, tuoretta

Valmistus

  1. Sekoita pizzakastike ja fondi.
  2. Leikkaa mozzarella paloiksi ja valuta hyvin.
  3. Voitele pinsan reunat öljyllä ja levitä pinnalle tomaattikastike.
  4. Ripottele pinnalle puolet parmesaanista ja paloiteltu mozzarella.
  5. Paista 6-8 minuuttia 250°C.
  6. Kun pinsa on kypsä, lisää päälle Parman kinkku, basilika ja jäljellä oleva parmesaani.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min valmistelu
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi