Grillattu porsaanfilee

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatun porsaanfileen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Mehevä porsaanfile viimeistellään makean tulisella glaseerauskastikkeella

Ainesosat

4

annosta

1 kpl porsaanfilettä
1 dl chilikastiketta
 dl omenasosetta
2 tl ranskalaista sinappia
 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1 rkl soijakastiketta
1 rkl rypsiöljyä
  sormisuolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistus

  1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 
  2. Leikkaa porsaanfilee neljään yhtä suureen palaan.
  3. Grillaa hiljalleen hiilloksella ja sivele glaseerauskastiketta pintaan kypsennyksen aikana.
  4. Porsaanfileen sisälämpötilan tulee olla noin 70 °C. Leikkaa filee isohkoiksi viipaleiksi ennen tarjoamista. 
  5. Tarjoa lisukkeeksi kurkkuraitaa, lohkoperunoita, punaviinikastiketta ja yrttistä salaattia.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
120
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi