Kesäinen helmicouscoussalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ihana kevät- ja kesäsalaatti rapealla salaatilla, melonilla, mansikoilla ja helmicouscousilla raikkaassa kastikkeessa. Viimeistele se kermaisella burratalla, ilmakuivatulla kinkulla ja tuoreella basilikalla. Sopii mainiosti grilliruokien tai kylmien leikkeleiden seuraksi.

Kesäinen helmicouscoussalaatti – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Kesäinen helmicouscoussalaatti

Ainesosat

n. 25 min
4

annosta

 pala vesimelonia
1 dl granaattiomenan siemeniä
500 g mansikoita
1 rs kirsikkatomaatteja
 pussi salaatinlehtiä, rapeaa lajiketta
4 dl helmicouscousia
2 kpl burrataa
100 g ilmakuivattua kinkkua
  Suolaa ja pippuria
Kastike   
6 rkl oliiviöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
2 rkl sipulia, hienonnettuna

Valmistus

  1. Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  2. Leikkaa kaikki kasvikset kauniiksi paloiksi.
  3. Sekoita kastike ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita kasvikset ja couscous yhteen, mausta kastikkeella. Aseta salaatti vadille ja viimeistele burratalla ja ilmakuivatulla kinkulla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 1 h 20 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi