Grillattu tulinen broileri

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu tulinen broileri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Grillattu broileri maustetaan tulisella rub-kuivamausteella ennen kypsennystä. Viimeistele raikkaalla glazella

Ainesosat

4

annosta

 kg broileria
1 rkl mustapippurirouhetta
1 rkl viherpippurirouhetta
1 rkl rosépippurirouhetta
1 rkl chilihiutaleita
1 rkl sormisuolaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 kpl sitruunan raastettu kuori
4 rkl oliiviöljyä
 dl tuoreita, hienonnettuja yrttejä (basilikaa, persiljaa, oreganoa).
1 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna

Valmistus

  1. Paloittele kokonainen broileri pienemmiksi paloiksi.
  2. Yhdistä kaikki pippurit sekä chilihiutaleet, hiero seos broilerin pintaan. 
  3. Paista kannen alla grillissä alumiinifolion päällä (tai uunissa), kunnes sisälämpötila on 62 °C rintapalassa ja 70 °C koiven kohdalla. 
  4. Yhdistä fondi, raastettu sitruunankuori, valkosipuli, yrtit ja oliiviöljy. Jaa seos tasaisesti broilerin pintaan ennen tarjoamista. 

Jos grillaamisen sijaan paistat broilerin uunissa, voit grillata valmiin uunissa paistetun broilerin, jolloin saat siihen lisää maku ja kauniin paistopinnan. Grillaa suoraan ritilän päällä ilman kantta. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi