Bataatti-juustopannu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Bataatti-juustopannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Herkullinen bataatti-juustopannu toimii lisukkeena monelle ja maistuu koko perheelle. Mausta emmental-raasteella ja Touch of Taste Kasvisfondilla.

Ainesosat

4

annosta

1 rkl voita (ei margariinia)
2 kpl salottisipulia, ohueksi viipaloituina
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
800 g bataattia, kuorittuna ja suikaloituna
2 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl emmentaljuustoraastetta
  suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna voi kattilassa.

  2. Ruskista sipuli, chili ja valkosipuli, lisää sitten bataatti, fondi sekä kerma. Anna kiehua hiljalleen 10 min. ajan.

  3. Sekoita juusto joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Laita kaikki uunivuokaan ja paista 175°C:ssa noin 30 min.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
1
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi