Rakuunalla ja sinapilla maustettu kanapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Rakuunalla ja sinapilla maustetun kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Herkullisen ranskalaishenkinen kanapata maustetaan sinapilla

Ainesosat

45
4

annosta

500 g broilerin fileetä
 salottisipulia, hienonnettuna
 pientä palsternakkaa kuutioituna
1 rkl voita
2 dl valkoviiniä
2 rkl ranskalaista sinappia
3 dl kermaa
2 rkl Touch of Taste Kanafondia
  sormisuolaa ja mustapippuria
2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
Tarjoiluun:   
  keitettyä riisiä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna kattilassa voi. Ruskista broilerin fileitä ja kasviksia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
  2. Sekoita valkoviini ja sinappi joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti.
  3. Lisää kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Sekoita rakuuna joukkoon.
  5. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
n. 3 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi