Parmesaanidippi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maukas dippikastike crème fraichella ja parmesaanilla, maustettuna Kasvisfondilla. Täydellistä dippikasviksille, sipseille tai sellaisenaan kylmänä kastikkeena

Parmesaanidippi –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Parmesaanidippi

Ainesosat

n. 5 min
4

annosta

1 dl crème fraichea
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
1 dl parmesaania hienona raasteena

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainesosat yhteen ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi