Avokadoranskalaiset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Avokadoranskalaiset ovat sallittu herkku, joka vie kielen mennessään! Pinnalta rapeat ja sisältä täyteläisen pehmeät ranskikset ovat herkullinen naposteltava hyvän juoman kera.

Avokadoranskalaiset -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Avokadoranskalaiset

Ainesosat

35 min
4

annosta

 avokadoa, ei täysin kypsiä
1 rkl sitruunamehua
2 dl vehnäjauhoa
 kananmunaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
4 dl pankojauhoja
3 rkl rypsiöljyä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuori ja siivuta avokadot. Avokadot eivät saa olla täysin kypsiä. Laita avokadot kulhoon, lisää sitruunamehu ja hieman suolaa. Sekoita kevyesti.
  2. Nostele avokadot vehnäjauhon joukkoon.
  3. Sekoita kananmunat ja fondi keskenään. Upota jauhotetut avokadoviipaleet kananmunaseokseen ja paneroi tämän jälkeen pankojauhoilla.
  4. Nosta paneroidut avokadot uuniritilälle ja ripottele päälle hieman öljyä.
  5. Paista avokadoviipaleita uunissa 200 asteessa noin 15-20 min, kunnes viipaleet ovat kullanruskeita.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 75 min
arvosana (0)
0.0/5
Valmistus n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
N. 5 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi