Karamellisoidut ruusukaalit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kaipaatko raikasta ja simppeliä lisuketta? Kokeile tätä karamellisoitua ruusukaalia granaattiomenalla ja saksanpähkinöillä, joka häränlihafondin ansiosta saa todella herkullisen maun ja karamellisoituu.

Karamellisoidut ruusukaalit – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

karamellisoidut ruusukaalit

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

500 g ruusukaaleja, puolikkaina
2 rkl voita
1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia
1 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 dl granaattiomenan siemeniä
1 dl saksanpähkinöitä, karkeasti rouhittuna
  Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sulata voi paistinpannussa ja laita ruusukaalit leikkauspinta alaspäin. Paista keskilämmöllä, kunnes ne alkavat saada kullanruskean värin, noin 5–7 minuuttia.
  2. Lisää häränlihafondi, vaahterasiirappi ja balsamiviinietikka pannulle ja sekoita niin, että ruusukaalit peittyvät tasaisesti. Jatka paistamista, kunnes ruusukaalit karamellisoituvat ja pehmenevät, noin 5 minuuttia.
  3. Ota pannulta ja siirrä tarjoiluastiaan. Koristele granaattiomenan siemenillä ja saksanpähkinöillä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

N. 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi