Madeirakastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Madeirakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Herkullinen madeirakastike sopii täydellisesti paistetun lihan seuraksi. Kastike maustetaan rusinoilla

Ainesosat

4

annosta

 kpl keltasipulia hienonnettuna
 tuoretta timjamia
1 rkl rusinoita
2 dl punaviiniä
2 dl madeiraa
2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
2 rkl voita
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista sipuli voissa kullanruskeaksi keskikuumalla lämmöllä. 
  2. Lisää rusinat ja timjami. Kuullota noin 1 min.
  3. Kaada joukkoon viini, madeira, vesi ja fondi.
  4. Keitä kokoon, kunnes noin 3 dl nesteestä on jäljellä.
  5. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
  6. Vatkaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
60 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi