Tilli-hollandaise

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tilli-hollandaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Klassinen hollandaise-kastike saa uuden vivahteen tuoreesta tillistä. Viimeistele Kalafondilla ja nauti kalan tai kananmunaruokien lisukkeena!

Ainesosat

4

annosta

300 g voita
3 kpl kananmunan keltuaisia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
  suolaa ja valkopippuria
  
  

Valmistus

  1. Sulata voi kattilassa, älä anna sen ruskistua.
  2. Anna voin seistä hetken rauhassa, jotta se pääsee erottumaan vesi- ja rasvakerroksiin. Rasvaosa nousee ylös pinnalle ja vesiosa laskeutuu pohjalle.
  3. Kaada varoen rasvaosa kattilaan ja heitä pois samea vesiosa.
  4. Lämmitä rasva 60 °C:seen.
  5. Vatkaa yhteen keltuaiset ja sitruunamehu vesihauteessa täyteläisen paksuksi. Huom! Enintään 65 °C:iseksi!
  6. Ota kattila pois liedeltä.
  7. Lisää voi varovasti ohuena nauhana keltuaismassaan samalla koko ajan vatkaten. Lisää voi ensin tilkka kerrallaan ja myöhemmin voit lisätä voita enemmän ja nopeammin.
  8. Mausta kastike fondilla ja hienonnetulla tuoreella tillillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi