Paprika-punaviinikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paprika-punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Herkullinen paprika-punaviinikastike sopii täydentämään liha-ateriaa. Kastikkeessa maistuu punaviini

Ainesosat

4

annosta

 tl sokeria
1 rkl sherryviinietikkaa
3 dl punaviiniä
1 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
 kpl banaanisalottisipulia, hienonnettuna
 kpl punaista paprikaa, pieninä kuutioina
 kpl keltaista paprikaa, pieninä kuutioina
 tl maissitärkkelystä, viiniin sekoitettuna
  tuoretta timjamia, hienonnettuna
2 rkl voita

Valmistus

  1. Paahda sokeri kattilassa kullanruskeaksi. 
  2. Kaada joukkoon viinietikka, viini, vesi ja fondi. 
  3. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on ¾ alkuperäisestä määrästä.
  4. Lisää pieneen määrään viiniä sekoitettu maissitärkkelys hämmentäen joukkoon, kuumenna. Laita kastike sivuun.
  5. Kuullota sipuli ja paprika pehmeäksi puolessä määrässä voita, älä ruskista. 
  6. Kaada kastike sipuli-paprikaseoksen päälle. 
  7. Lisää hienonnettu timjami ja mausta suolalla ja pippurilla.
  8. Vispaa lopuksi ruokalusikallinen voita antamaan makua ja kiiltoa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 5 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi