Dijonaise

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Dijonaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Dijonaise-kastike valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta niin kalan kuin lihan kanssa. Täyteläisen kastikkeen maustaa Kasvisfondi ja hunaja.

Ainesosat

4

annosta

 rkl dijon-sinappia
 rkl karkeaa dijon-sinappia
1 kpl kananmunan keltuaisia
1 tl juoksevaa hunajaa
2 dl ruokaöljyä
 tl Touch of Taste Kasvisfondia
  
  

Valmistus

  1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi