Dijonaise

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Dijonaise-kastike valmistuu nopeasti ja maistuu herkulliselta niin kalan, lihan kuin muunkin grilliruoan kanssa. Täyteläisen kastikkeen maustaa Kasvisfondi ja hunaja.

Dijonaise -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Dijonaise

Ainesosat

Alle 10 min
4

annosta

1.5 rkl dijon-sinappia
1.5 rkl karkeaa/kokojyvä dijon-sinappia
1 kpl kananmunan keltuaisia
1 tl juoksevaa hunajaa
2 dl ruokaöljyä
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia

Valmistus

  1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi