Pinsa bianco crème fraichella, pinaatilla ja pähkinöillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinsa on täydellinen ”pikaruoka”! Tässä valmistamme fantastisen hyvän ”bianco”, eli valkoisen version kasvisfondilla maustetulla crème fraichella, ja päälle pinaattia ja pähkinöitä. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria juuri ennen tarjoilua.

Pinsa bianco crème fraichella, pinaatilla ja pähkinöillä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Pinsa bianco crème fraichella, pinaatilla ja pähkinöillä

Ainesosat

N. 20 minuttia
4

annosta

4 kpl pinsa leipää tai vaihtoehtoisesti valmista pinsa jauhoista, pakkauksen ohjeen mukaan
2 dl creme fraichea
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mieluiten Luomu
1 rkl sitruunan kuorta, raastettuna
2 rkl öljyä
2 dl juustoa, karkeasti raastettuna
50 g tuoretta pinaattia
2 dl pähkinöitä tai siemeniä
  Sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita crème fraiche, fondi ja sitruunankuoriraaste kastikkeeksi.
  2. Voitele reunat öljyllä ja levitä crème fraiche kastike pinnalle.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta.
  4. Paista 6-8 minuuttia 250°C.
  5. Kun pinsa on kypsä, lisää pinnalle pähkinät ja tuore pinaatti.

Ripottele päälle sormisuolaa ja karkeaksi rouhittua mustapippuria.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 5 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi