Mustapapu-chorizopadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
35
4
annosta
4 dl käyttövalmiita mustia papuja
1 dl keltaista sipulia, hienonnettuna
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
250 g chorizo-raakamakkaraa
2 rkl oliiviöljyä
2 dl maissia, valutettuna
6 dl tomaattimurskaa
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
4 kananmunaa, mahdollisimman tuoreina
1 dl tuoreita yrttejä, esim. korianteria ja oreganoa, hienonnettuna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Poista makkaroista kuoret ja hienonna makkaramassa karkeaksi. Kuullota makkaraa, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä öljyssä noin 5 min. Lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehahtaa.
Lisää pavut ja maissit, anna kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Halutessasi voit lisätä chilikastiketta lisäämään tulisuutta.
Riko kananmunat varovasti yksitellen ja kaada ne papupadan päälle niin, etteivät ne osu toisiinsa. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 min, kunnes kananmunat ovat haluamassasi kypsyysasteessa.
Nosta varovasti pata kananmunia rikkomatta tarjoilukulhoihin ja viimeistele tuoreilla yrteillä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.