Possu-oliivi-tomaattipannu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Possu-oliivi-tomaattipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Porsaan sisäfilee saa seurakseen herkullisia välimerellisiä makuja

Ainesosat

4

annosta

2 kpl keltasipulia
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
600 g porsaan sisäfilettä
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl valkoviiniä
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 dl kermaa
12 kpl kirsikkatomaatteja
12  aurinkokuivattuja tomaatteja
16 kpl vihreitä, kivettömiä oliiveja
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  perunalunta
  höyrytettyjä parsakaalin nuppuja
  

Valmistus

  1. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Murskaa valkosipuli.

  2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hiljalleen 10 min. Laita sipulit kulhoon sivuun.

  3. Leikkaa liha 12 palaan ja kääntele ne jauhoissa.

  4. Kuumenna paistinpannu ja paista lihapaloja muutaman minuutin ajan molemmin puolin.

  5. Kaada viini joukkoon ja keitä, kunnes puolet nesteen määrästä on jäljellä.

  6. Lisää kerma ja fondi. Lisää myös kaikki kasvikset sekä freesattu sipuliseos. Anna porista muutaman minuutin ajan, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

  7. Tarjoa pata höyryävän kuumana perunalumen kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
80 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi