annosta
Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Murskaa valkosipuli.
Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hiljalleen 10 min. Laita sipulit kulhoon sivuun.
Leikkaa liha 12 palaan ja kääntele ne jauhoissa.
Kuumenna paistinpannu ja paista lihapaloja muutaman minuutin ajan molemmin puolin.
Kaada viini joukkoon ja keitä, kunnes puolet nesteen määrästä on jäljellä.
Lisää kerma ja fondi. Lisää myös kaikki kasvikset sekä freesattu sipuliseos. Anna porista muutaman minuutin ajan, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tarjoa pata höyryävän kuumana perunalumen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.