Possunfileemuhennos

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Possunfileemuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
flaskfilegryta

Ainesosat

noin 40 minuuttia
4

annosta

500 g porsaan sisäfileetä
200 g sieniä
2 kpl pientä keltaista sipulia
2 rkl voita
2 rkl tomaattisosetta
2 dl valkoviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
3 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
2 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
1 rkl mustaherukkahyytelöä
25 g sinihomejuustoa
1 rkl maissijauhoa
  Vettä
  Suolaa ja pippuria
Tarjoiluun:   
  Keitettyä riisiä

Valmistus

  1. Suikaloi porsaanfilee.
  2. Jaa sienet lohkoiksi ja viipaloi sipuli.
  3. Ruskista liha, sienet ja sipuli voissa, lisää tomaattisose ja ruskista vielä 30 sekuntia.
  4. Lisää viini ja anna sen kiehua, kunnes puolet jää jäljelle.
  5. Lisää fondi, kerma ja maito ja anna padan kypsyä hitaasti kannen alla 20 minuuttia.
  6. Mausta soijalla, hyytelöllä ja juustolla.
  7. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää pataan.
  8. Anna kiehahtaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  9. Tarjoa pata kasvisten ja riisin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi