annosta
1. Laita kastikkeen kaikki raaka-aineet pieneen kattilaan. Kiehauta ja siirrä sivuun.
2. Hiero suola ja mustapippuri lihan pintaan.
3. Laita viipaloitu valkosipuli ja sipuli kannelliseen uunivuokaan. Lisää maustettu liha. Kaada lopuksi kastike lihan päälle. Nosta kansi vuoan päälle ja kypsennä uunin alaosassa 125 asteessa 4-5 tuntia, kunnes liha on mureaa.
4. Kun liha on valmista, revi se haarukoiden avulla pieniksi suikaleiksi kastikkeen joukkoon.
5. Tarjoile nyhtöpossu riisin ja cole slawn kanssa!
1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna maustua kylmässä noin tunti. Tarkista maku ja lisää halutessasi sinappia, fondia, suolaa ja mustapippuria.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.