Porsaanfilee Manilan tyyliin -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
30
4
annosta
600 g porsaanfileetä
Marinadi
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl sweet chili -kastiketta
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
Liemi
3 pientä keltaista sipulia, ohueksi siivutettuna
1 tl öljyä
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
1 dl japanilaista soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun
kasviksia
riisiä
Valmistus
Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.
Sekoita marinadin ainesosat keskenään ja laita siivutettu porsaanfilee marinoitumaan vähintään tunniksi kylmään.
Laita kaikki kuorrutuksen ainekset grillin kestävään paistinpannuun ja siirrä pannu kuumaan grilliin. Anna kiehua, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja nestettä on jäljellä enää muutama ruokalusikallinen.
Grillaa liha kypsäksi. Laita kypsä liha lautaselle, lusikoi päälle sipuli ja liemi. Tarjoile kasvisten ja riisin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.