Porsaanfilee Manilan tyyliin

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Porsaanfilee Manilan tyyliin -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Mehevä porsaanfilee maustetaan Manilan tyyliin soijalla ja chilikastikkeella. Viimeistele Asian Red and Hot -fondilla ja tarjoile riisin kanssa.

Ainesosat

30
4

annosta

600 g porsaanfileetä
Marinadi   
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl sweet chili -kastiketta
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
Liemi   
 pientä keltaista sipulia, ohueksi siivutettuna
1 tl öljyä
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
1 dl japanilaista soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun   
  kasviksia
  riisiä
  

Valmistus

  1. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.
  2. Sekoita marinadin ainesosat keskenään ja laita siivutettu porsaanfilee marinoitumaan vähintään tunniksi kylmään.
  3. Laita kaikki kuorrutuksen ainekset grillin kestävään paistinpannuun ja siirrä pannu kuumaan grilliin. Anna kiehua, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja nestettä on jäljellä enää muutama ruokalusikallinen.
  4. Grillaa liha kypsäksi. Laita kypsä liha lautaselle, lusikoi päälle sipuli ja liemi. Tarjoile kasvisten ja riisin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 2,5 h
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi