Intialainen jauhelihapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Intialaisen jauhelihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondi.
Intialainen jauhelihapata on herkullisen mausteinen arkiruoka porsaan jauhelihasta. Mausta curry-kastike chilitahnalla

Ainesosat

30
4

annosta

1 rkl öljyä
1 dl purjosipulia, hienonnettuna
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl sipulia, hienonnettuna
500 g porsaan jauhelihaa
2 rkl currytahnaa, esim. tikka masala tai tandoori
2 rkl mango chutney
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
2 dl linssejä, keitettynä ja valutettuna
6 dl kookosmaitoa
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondi
1 rkl tomaattipyreetä
2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
  Tuoretta korianteria
  
  

Valmistus

1. Kuumenna öljy paistokasarissa
2. Ruskista sipulia, purjosipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti.
3. Lisää jauheliha, currytahna, chutney, sambal oelek ja tomaattipyree. Paista muutama minuutti.
4. Lisää fondi ja kookosmaito, anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
5. Lisää joukkoon linssit, anna kiehua. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
6. Lisää pilkottu tomaatti ja tuore korianteri.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi