Sinapilla ja oluella höystetty naudanlihapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sinapilla ja oluella höystetty naudanlihapata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Herkullinen pitkään hautunut naudanlihapata maustetaan sinapilla ja tummalla oluella. Padassa maistuvat sienet ja juurekset. Viimeistele fondilla!

Ainesosat

4

annosta

800 g naudan lapaa
 kpl juuriselleriä
2 kpl keltasipulia
1 tl sinapinsiemeniä, keltaisia
1 nippu porkkanoita
1 nippu keltajuuria
200 g herkkusieniä
3 kpl laakerinlehtiä
3 kpl tomaatteja
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 l vettä
50  olutta, portter-tyyppistä
  voita
  suolaa ja mustapippurirouhetta
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa liha kooltaan 2x2 cm:n kuutioiksi.
  2. Kuumenna valurautapata ja paista liha voissa, suolaa ja pippuroi. 
  3. Suikaloi sipuli, paloittele porkkana ja keltajuuri isohkoiksi paloiksi. Paista lihan kanssa padassa.
  4. Paloittele juuriselleri 1 cm:n suuruisiksi kuutioiksi ja pieni herkkusienet, lisää pataan. 
  5. Kaada pataan olut, vesi ja fondi. Lisää laakerinlehti ja sinapinsiemenet. 
  6. Paloittele tomaatit ja laita pataan. 
  7. Keitä pataa vähintään 2 tuntia keskikuumalla lämmöllä. Poista alussa syntyvä vaahto. Lisää tarvittaessa vettä pataan keittämisen aikana.  
  8. Mausta pata suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi perunasosetta. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
100
arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi