Naudanliha

Pihvit parmesaanikastikkeen ja tomaattiriisin kera

Pihvit parmesaanikastikkeen ja tomaattiriisin kera -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g jauhelihaa
    • 1 dl korppujauhoja
    • 2 dl maitoa
    • 1 kpl kananmuna
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste vasikanfondia
    • 0,5 dl sipulisilppua
    • Voita paistamiseen
    • Suolaa ja pippuria
    • Parmesaanikastike
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 dl parmesaaniraastetta
    • 1 tl sitruunamehua
    • 1 rkl basilikasilppua
    • Suolaa ja pippuria
    • Tomaattiriisi
    • 4 annosta keitettyä riisiä
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 3 rkl tomaattisilppua
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Sekoita korppujauhot, maito, muna ja fondi.
    2. Kypsennä sipulia hitaasti 5 minuuttia 1 rkl:ssa voita ja anna sitten jäähtyä.
    3. Sekoita jauheliha, sipuli ja korppujauhoseos keskenään.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Sekoita crème fraiche, parmesaani, sitruunamehu ja basilika keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
    6. Sekoita tomaatti vastakypsennettyyn riisiin ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    7. Muotoile kahdeksan pihviä ja paista ne voissa.
    8. Tarjoa kastikkeen ja riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET