Grillikebakot paahdetulla sipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillikebakot ovat täydellinen lisä grillipöytään ja maistuu varmasti myös perheen pienimmillekkin. Nämä sopivat loistavasti hodarisämpylän väliin, grillattujen kasvisten kanssa, salaatin kanssa tai ihan vain sellaisenaan tzazikin kera. Toki myös maistuu perinteisen ketsupin ja sinapin kanssa ihan kuin makkara.

Grillikebakot paahdetulla sipulilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Ainesosat

60 minuttia
4

annosta

400 g jauhelihaa
0.5 dl ranskankermaa
1 dl paahdettua sipulia
1 rkl hunajaa
1 rkl perunajauhoja
1 rkl Bong touch of taste Kanafondia
1 tl currya
0.5 tl mustapippuria
0.5 tl suolaa
Grillaukseen   
 grillitikkua
Glaseerauskastike (ei pakollinen)   
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl hunajaa

Valmistus

  1. Laita grillitikut veteen kastumaan.
  2. Sekoita ja vaivaa kaikki grillikebakkojen raaka-aineet. Anna tekeytyä jääkaapissa 15-30min. Sekoita myös glaseerauskastike ja lämmitä se nopeasti mikrossa, niin hunaja sekoittuu paremmin.
  3. Painele massa 2-4 grillitikkuun.
  4. Grillaa kebakot kypsiksi ja sivele lopussa glaseerauskastiketta joka puolella.
  5. Nauti vaikkapa raikkaan salaatin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min (15 min valmistelu/20 min grillissä)
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi