Jauheliha-chilipata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jauheliha-chilipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Tulinen jauheliha-chilipata lämmittää mukavasti viileinä päivinä. Valkoisilla pavuilla viimeistelty pata maustetaan punaisella chilillä ja tabascolla.

Ainesosat

60
4

annosta

500 g naudan jauhelihaa
2 rkl öljyä
500 g juureksia esim. juuriselleriä palsternakkaa ja porkkanaa
 sipuli, hienonnettuna
 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
  punainen chili
1 tl oreganoa
1 tl jauhettua juustokuminaa
2 rkl voita
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
400 g valkoisia papuja, valutettuna
1 rkl hunajaa
  suolaa ja pippuria
 tl tabascoa

Valmistus

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista jauheliha kypsäksi. Siirrä sivuun.
  2. Kuori ja kuutioi juurekset noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Kuumenna padassa 2 rkl voita ja ruskista juureksia, sipulia, valkosipulia ja chiliä muutama minuutti. Lisää jauheliha, tomaattimurska ja fondi. Lisää tarvittaessa vettä niin, että liha ja kasvikset peittyvät. Anna padan kiehua kannen alla noin 40 min, sekoittaen välillä.
  3. Lisää pavut ja keitä vielä 5 min. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla, fondilla ja tabascolla. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi