Aasialainen tartar soijagraavatulla keltuaisella ja chilimajoneesilla

Rated 0 out of 5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Yllätä vieraasi ylellisellä aasialaisella tartarilla, joka valmistetaan karkeasti jauhetusta naudanfileestä tai entrecôtesta. Mausta soijalla, seesamiöljyllä, inkiväärillä, kanafondilla ja kevätsipulilla. Tarjoile soijagraavatun keltuaisen, täyteläisen chilimajoneesin ja misotahnan kanssa rapean riisipaperin päällä, joka tuo annokseen ihanaa tekstuuria. Viimeistele korianterilla, seesaminsiemenillä ja tuoreella chilillä. Tuloksena on näyttävä ja aromikas alkuruoka, joka sopii täydellisesti juhlapöytään tai uudenvuoden illalliselle.

Aasialainen tartar soijagraavatulla keltuaisella ja chilimajoneesilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Ainesosat

4

annosta

TARTAR   
300 g mureaa naudanlihaa, esim. sisäfileetä tai entrecôtea, karkeasti jauhettuna
1 rkl Mrs Cheng’s Japanilaista soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 tl inkivääriä, raastettuna
1 tl seesamiöljyä
 ohut kevätsipuli, viipaloituna
SOIJAGRAAVATTU KELTUAINEN   
 keltuaista
1 dl Mrs Cheng’s Japanilaista soijaa
CRISPY CHILI -MAJONEESI   
1 dl majoneesia
1 rkl crispy chili -öljyä
1 tl misotahnaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
  Suolaa
FRITEERATTU RIISIPAPERI   
 arkkia riisipaperia
  Friteerausöljyä
TARJOILUUN   
  Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
2 rkl seesaminsiemeniä, paahdettuja
2 dl kevätsipulia, ohuelti viipaloituna
1 dl punaista chiliä, ohuelti viipaloituna (ilman siemeniä, liota hetki jäävedessä ennen tarjoilua)

Valmistus

  1. Noin 8 tuntia ennen tarjoilua: laita keltuaiset kuppiin, kaada päälle soija ja anna graavautua jääkaapissa 6–8 tuntia. Kääntele kuppia varovasti muutaman kerran, jotta soija peittää keltuaiset tasaisesti.
  2. Sekoita kaikki tartarin ainekset ja anna maustua jääkaapissa 1 tunti. Siirrä sitten liha siivilään ja valuta marinadi pois.
  3. Laita kaikki chilimajoneesin ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi kastikkeeksi. Maista ja säädä fondilla, suolalla ja crispy chili -öljyllä.
  4. Leikkaa riisipaperi 8 osaan per arkki. Kuumenna öljy noin 160 °C:een ja friteeraa palat muutaman sekunnin ajan, kunnes ne ovat valkoisia ja rapeita.
  5. Annostele tartar kylmille lautasille ja asettele kaikki lisukkeet tyylikkäästi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
Rated 0 out of 5
35
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
40
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
n. 60 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
30 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
n. 40 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi