annosta
Leikkaa liha noin 2x2 cm:n paloiksi. Laita ne tilavaan kattilaan ja peitä vedellä, kiehauta. Huuhtele kylmässä vedessä lihasta pois irtonainen rasva ja valkuaisaineet.
Puhdista kattila, laita liha takaisin ja kaada uudet vedet päälle.
Kuori, puhdista ja leikkaa kasvikset paloiksi. Laita kattilaan sipuli, porkkana, laakerinlehti, kokonaiset valkopippurit ja neilikat sekä suola.
Anna lihan kiehua hiljalleen, kunnes se on mureaa, noin. 45 – 60 minuuttia. (Ota kasvikset pois, kun ne ovat valmiita.)
Ota liha liemestä ja siivilöi se. Säästä noin 1 litra kastikkeeksi. Anna lihan levätä yhdessä kasvisten kanssa.
Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja suurusta liemellä pienissä erissä. Anna kiehua 5 minuuttia.
Lisää kerma ja tilli. mausta suolalla, sokerilla ja etikalla. (Jos haluat vielä lisää terävyyttä kastikkeeseen, lisää vain sokeria ja etikkaa). Laita liha ja kasvikset takaisin, kun olet saanut kastikkeen maun tasapainoiseksi.
Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita perunalumeksi puristettuna.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.