annosta
1.Pilko liha noin 2 x 2 cm kuutioiksi. Siivuta salottisipulit ja kuutioi pancetta.
2.Kuumenna öljy kasarissa. Paista lihaa, sipulia ja pancettaa muutama minuutti, niin että ne saavat hieman väriä. Ripottele päälle vehnäjauhot, savupaprikajauhe ja cayennepippuri. Ruskista vielä muutama minuutti.
3.Lisää yrtit, sambal oelek ja valkoviini lihojen joukkoon, anna kiehua hetki.
4.Hienonna suklaa ja lisää se vähitellen lihan joukkoon sekoittaen.
5.Lisää Vasikanfondi. Lisää vettä, kunnes lihat peittyvät. Anna padan kypsyä miedolla lämmöllä noin tunti.
6.Mausta suolalla, pippurilla, balsamietikalla ja halutessasi lisää vielä fondia. Poista timjamin oksat.
7.Tarjoile leivän ja riisin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.