Grillikasvikset aasialaisessa marinadissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
55 min (30 min marinointi/10 min grillaus)
4
annosta
1 kg Kasviksia esim. parsakaali paksoi sipuli paprika ja kesäkurpitsa
Marinadi:
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
1 rkl Gochujang -chilitahnaa
1 tl seesamiöljyä
3 rkl japanilaista soijaa
1 rkl ruokokidesokeria
2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
2 rkl öljyä
Valmistus
Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja mausta fondilla, chilitahnalla ja suolalla.
Viipaloi kasvikset ja laita ne tilavaan kulhoon.
Kaada kasvisten joukkoon marinadi ja kääntele niin, että kaikki kasvikset saavat kunnolla maustua. Anna marinoitua 30 min.
Grillaa varovaisella lämmöllä kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet ja saaneet hienon värin. Nostele valmiit grillikasvikset tarjoiluvadille.
Vinkki! Jos käytät ”kiinteitä” kasviksia tai juureksia, keitä niitä pikaisesti kiehuvassa vedessä muutama minuutti ennen grillausta. Lisärapeutta saat lisäämällä kasvisten sekaan jyviä tai pähkinöitä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.