Valkoinen pizza parsalla, sitruunalla ja tillioljyllä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ihana valkoinen pizza maukkaalla kreemillä, jossa on ricottaa, crème fraichea ja Kasvisfondia. Viimeistele parsasuikaleilla, sitruunalla, parmesaanilla ja tilliöljyllä. Todella herkullista!

Valkoinen pizza parsalla, sitruunalla ja tillioljyllä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Valkoinen pizza parsalla, sitruunalla ja tillioljyllä

Ainesosat

N. 30 minuuttia
4

annosta

  Pizzataikinaa 4:lle pizzalle (valmista tai itse tehtyä)
Kreemin   
250 g ricottaa
199.9 g creme fraichea
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
  Suolaa & mustapippuria
Tilliöljy 1 pkt tilliä (n. 2dl)
1 dl öljyä
Täytteeseen   
  Tankoparsaa, raakana suikaloituna
  Sitruunankuorta raastettuna
  Parmesaaniraastetta
  Tilliä, tuoretta

Valmistus

1. Sekoita kreemin ainekset. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Siirrä sivuun.
2. Valmista tilliöljyn ainekset sauvasekoittimella sileäksi. Kaada sopivaan pulloon.
3. Kauli pizzataikina jauhotetulla pöydällä.
4. Levitä tasainen kerros kreemiä pizzoihin. Lisää parsa, raastettu sitruunankuori, tilliöljy ja parmesaaniraaste pizzan päälle.
5. Paista pizzauunissa tai uunissa (225 astetta), kunnes pizza on saanut kauniin värin.
6. Viimeistele tilliöljyllä ja parmesaanilla.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi