Valkoinen pizza parsalla, sitruunalla ja tillioljyllä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Valkoinen pizza parsalla, sitruunalla ja tillioljyllä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
annosta
1. Sekoita kreemin ainekset. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Siirrä sivuun.
2. Valmista tilliöljyn ainekset sauvasekoittimella sileäksi. Kaada sopivaan pulloon.
3. Kauli pizzataikina jauhotetulla pöydällä.
4. Levitä tasainen kerros kreemiä pizzoihin. Lisää parsa, raastettu sitruunankuori, tilliöljy ja parmesaaniraaste pizzan päälle.
5. Paista pizzauunissa tai uunissa (225 astetta), kunnes pizza on saanut kauniin värin.
6. Viimeistele tilliöljyllä ja parmesaanilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.