Lehtikaalikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lehtikaalikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Ravintorikas lehtikaali taipuu myös samettiseksi keitoksi! Keitossa maistuu pehmeäksi kuullotettu sipuli ja herkullinen Touch of Taste Kasvisfondi.

Ainesosat

noin 30 minuuttia
4

annosta

300 g tuoretta lehtikaalia
2 rkl voita
 keltainen sipuli hienonnettuna
2 rkl vehnäjauhoa
8 dl täysmaitoa
2 dl kuohukermaa
3 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuori kasvikset ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuori ja kuutioi palsternakat ja perunat.
  3. Freesaa kaalia ja kasviksia öljyssä hitaasti 5 minuuttia.
  4. Sekoita 1 litra vettä, fondi ja kerma.
  5. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
  6. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  7. Kaada keitto syville lautasille.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa.
arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi