Hummerigraavattu lohi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummerigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Hummeri-pippurigraavattu lohi on helppo valmistaa kotona. Herkullisen maun salaisuus on Touch of Taste Hummerifondi

Ainesosat

30
4

annosta

600 g lohifileetä
2 rkl kokonaisia rosépippureita
2 tl kokonaisia mustapippureita
3 rkl sokeria
 rkl suolaa
1 rkl Touch of Taste Hummerifondia
 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
  

Valmistus

  1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
  2. Hienonna pippurit morttelissa rouheeksi.
  3. Sekoita pippurirouhe, sokeri, suola ja hummerifondi keskenään. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella tillillä.
  4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
  5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
  6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi