Bao bunit nyhtöpossulla, punasipulilla ja chilimajoneesilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täytä pehmeät bao bun-sämpylät nyhtöpossulla, pikkelöidyllä punasipulilla, salaatilla ja chilimajoneesilla. Voit käyttää valmista nyhtöpossua ja lisätä siihen makua Kanafondilla. Jos aikaa riittää, voit myös tehdä lihan, pikkelöidyt punasipulit ja chilimajoneesin alusta asti itse.

Bao bunit nyhtöpossulla, punasipulilla ja chilimajoneesilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Tarjoiluehdotus: Bao bunsit nyhtöpossulla, punasipulilla ja chilimajoneesilla

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

Ainesosat   
200 g nyhtöpossua, valmista tai itsetehtyä
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 tl Mrs Cheng’s Japanese Soy
2 rkl vettä
12 kpl bao buneja
50 g pikkelöityä punasipulia
1 rkl seesaminsiemeniä
  Muutama rapea salaatinlehti
  Chilimajoneesia

Valmistus

  1. Laita valmis nyhtöpossu kanafondin, soijan ja veden kanssa tiiviiseen kattilaan kannen alle. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa nyhtöpossun itse, katso resepti alta.
  2. Hauduta muutama minuutti, kunnes liha on lämmennyt kauttaaltaan.
  3. Lämmitä bao bunit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Täytä lämpimät sämpylät salaatilla, nyhtöpossulla ja pikkelöidyllä punasipulilla. Viimeistele chilimajoneesilla ja seesaminsiemenillä.

Resepti amerikkalaistyyliselle nyhtöpossulle.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi