BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
BBQ-glaseeratun porsaan sisäfileen ja yrttituorejuuston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
BBQ-glaseerattu porsaan file saa makunsa makeasta hunajasta

Ainesosat

4

annosta

500 g porsaan sisäfilettä
BBQ-glaseerauskastike   
3 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
3 rkl tomaattiketsuppia
 Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
1 rkl rypsiöljyä
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl juoksevaa hunajaa
Yrttituorejuusto   
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Touch of Taste Italy Vasikanfondia
1 tl tuoretta basilikaa
1 tl tuoretta persiljaa
1 tl tuoretta ruohosipulia
  mustapippuria

Valmistus

Glaseerauskastike

  1. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja vispaa tasaiseksi glaseerauskastikkeeksi.
  2. Sivele kastiketta mielellään 2-3 kertaa lihan pintaan paiston tai grillauksen aikana. 
  3. Ethän grillaa liian kuumalla lämpötilalla.

Yrttituorejuusto

  1. Yhdistä tuorejuusto, vasikanfondi, hienonnetut yrtit ja mustapippuri tasaiseksi.
  2. Laita kylmään.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
300
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi