Choron-maustevoi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Upean värinen choron-maustevoi syntyy porkkanamehusta, tomaattipyreestä, etikasta, voista, tabascosta ja Kasvisfondista. Mausta rakuunalla ja persiljalla!

Choron-maustevoi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Choron-maustevoi

Ainesosat

Alle 15 min
4

annosta

0.5 dl porkkanamehua
1.5 tl tomaattipyreetä
2 tl punaviinietikkaa
2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
2 rkl persiljaa, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 tl tabascoa
200 g voita

Valmistus

  1. Yhdistä kaikki ainekset.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.
  3. Säilytä pakastimessa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 5 h
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi