Choron-maustevoi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Choron-maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Upean värinen maustevoi syntyy porkkanamehusta

Ainesosat

4

annosta

 dl porkkanamehua
 tl tomaattipyrettä
2 tl punaviinietikkaa
2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
2 rkl persiljaa, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 tl tabascoa
200 g voita

Valmistus

  1. Yhdistä kaikki ainekset.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi