Noriöljyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
15
4
annosta
5 sushi nori -merilevää
1 dl persiljaa, hienonnettuna
1 dl persiljaa hienonnettuna
1 pieni valkosipulinkynsi
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
3 dl rypsiöljyä
Valmistus
Paahda merileväarkkeja 200 asteessa 5 min. Revi arkit pienemmiksi paloiksi ja laita monitoimikoneeseen persiljan, valkosipulin, sitruunankuoren ja fondin kanssa.
Huumenna rypsiöljy noin 70 asteeseen. Kaada kuuma öljy monitoimikoneeseen ja sekoita öljy merileväseoksen kanssa. Sekoita 3 min.
Siivilöi merilevä ja mausteet pois öljystä esimerkiksi hienon siivilän tai kahvin suodatinpaperin avulla.
Tarjoile salaatin, kalan, äyriäisten tai broileriruokien kanssa. Noriöljy antaa ruoille herkullista umami-makua sekä upean tummanvihreän värin.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.