Noriöljy

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Noriöljyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Japanilaista vivahdetta antava noriöljy valmistuu nopeasti merileväarkeista ja tuoreesta persiljasta. Noriöljy antaa herkullisen umami-maun ruoalle!

Ainesosat

15
4

annosta

 sushi nori -merilevää
1 dl persiljaa, hienonnettuna
1 dl persiljaa hienonnettuna
 pieni valkosipulinkynsi
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
3 dl rypsiöljyä
  

Valmistus

  1. Paahda merileväarkkeja 200 asteessa 5 min. Revi arkit pienemmiksi paloiksi ja laita monitoimikoneeseen persiljan, valkosipulin, sitruunankuoren ja fondin kanssa.
  2. Huumenna rypsiöljy noin 70 asteeseen. Kaada kuuma öljy monitoimikoneeseen ja sekoita öljy merileväseoksen kanssa. Sekoita 3 min.
  3. Siivilöi merilevä ja mausteet pois öljystä esimerkiksi hienon siivilän tai kahvin suodatinpaperin avulla.
  4. Tarjoile salaatin, kalan, äyriäisten tai broileriruokien kanssa. Noriöljy antaa ruoille herkullista umami-makua sekä upean tummanvihreän värin.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi