Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Erittäin herkullisen glaseerauskastikkeen maku syntyy timjamista

Ainesosat

4

annosta

3 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
2 rkl rypsiöljyä
1 tl kuivattua timjamia
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
  
  

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
  2. Sivele kastiketta mielellään kolme kertaa paiston tai grillauksen aikana lihan, kalan, kasvisten tai broilerin päälle. 
  3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
40 min (valmistelut 15 min/25 min grillissä)
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi