Grillatut kanavartaat seesamiriisillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatut kanavartaat seesamiriisillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.                              
kycklingspett

Ainesosat

4

annosta

600 g kanan rintafileetä
2 rkl japanilaista soijakastiketta
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl limemehua
12 kpl varrastikkua
4 annosta keitettyä riisiä
4 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  Tuoretta korianteria
  Hoisinkastiketta tarjoiluun
  
  

Valmistus

  1. Viipaloi kanan rintafileet puolen sentin paksuiksi suikaleiksi pituussuunnassa.
  2. Laita viipaleet yhdessä soijan, fondin ja limemehun kanssa muovipussiin.
  3. Anna marinoitua 60 minuuttia jääkaapissa.
  4. Laita kanaviipaleet vartaaseen ja grillaa niitä keskilämmöllä.
  5. Tarjoa vartaat yhdessä seesamilla ja korianterilla maustetun riisin ja Hoisinkastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
n. 3 h
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi